O nama

eksagrupa-logoEksa Grupa d.o.o. osnovana je početkom 2005. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja i servis medicinskih uređaja u bolničkom programu i u programu kućnog liječenja.

Počeli smo svoj rad kao ovlašteni zastupnik tvrtke Respironics koja je danas je dio Philipsa Healtcare. Od 2009. godine ovlašteni smo zastupnici tvrtke Philips Healthcare (u segmentu PCCI – Patient Monitoring & Cardiac Care i HCS – Home Care Solutions) i tvrtke Masimo za područje Hrvatske.

Naša osnovna djelatnost u području kućnog liječenja su uređaji za liječenje apnejičkog sindroma (poremećaj disanja) tijekom spavanja gdje imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji i održavanju tzv CPAP uređaja.

Našim bolničkim programom pokrivamo područja hitne medicine, intenzivne medicine, kardiologije, ginekologije, kardiologije, anesteziologije, dijagnostike bolesti spavana i drugo.

Od 2013. godine ovlašteni smo zastupnik za prodaju i servis tvrtke Philips za Philips medicinske ultrazvuke na području Republike Hrvatske.

Cilj Eksa Grupe je osigurati svim našim korisnicima vrhunsku opremu uz vrhunsku podršku kako bi imali maksimalne uvjete za kvalitetan i zdrav život.