Philips ClearVue 650 Ultrasound System

Clearvue650_3Moćan i elegantan, Philips ClearVue 650 ultrazvučni sustav utjelovljuje vrhunsku kvalitetu i multifunkcionalnost. Pogodan za različite vrste pregleda, ClearVue 650 se odlikuje vrhunskom slikom i intuitivnim sučeljem što ga čini najkvalitetnijim uređajem u klasi.

Osim standardnih 2D pretraga, ClearVue 650 odlikuje se i vrhunskom tehnologijom 3D i 4D ultrasonografije, s naglaskom na ultrazvučne preglede vezane uz zdravlje žena. Oslonite se na čudesne 2D i 3D/4D slike s nevjerojatnom oštrinom i kvalitetom, te na napredne funkcije poput Auto Face Reveal (pomaže lakšoj 3D vizualizaciji lica i tijela ploda) i Fetal STIC (uređaj bilježi različite slike koje sinkronizira na temelju otkucaja srca ploda što omogućuje istovremeni pregled anatomije srca iz više različitih kuteva). ClearVue 3D/4D funkcije lako je naučiti i koristiti u svakodnevnom radu.

 

 

Clearvue650_4

Zahvaljujući nevjerojatnoj iSCAN tehnologiji, pritiskom na samo jedan gumb uređaj automatski i kontinuirano određuje nabolju moguću sliku. SonoCT i XRES algoritmi smanjuju šum i artefakte. Pulse Inversion funkcija omogućuje emitiranje kontinuiranih harmoničnih signala što  poboljšava aksijalnu rezoluciju slike; korištenjem Tissue Doppler Imaging (tkivni Doppler) funkcije olakšan je pregled srčanog tkiva i pokreta srčanog zida.

Korištenjem Active Array tehnologije izrade sondi smanjena je potrošnja električne energije i zagrijavanje uređaja, što ga zajedno s inteligentnim dizajnom čini savršenim izborom za ograničene prostore. Veliki 19“ monitor s pokretnim stalkom omogućuje savršenu vidljivost slike bez obzira na uvjete i veličinu prostora.

Clearvue650_1

 

Philips ClearVue 650 koristi se u sljedećim područjima:

–     Ginekologija, porodništvo, potpomognuta oplodnja, pregledi grudi

–     Kardiologija (dječja i odraslih ljudi)

–     Pregled organa trbušne šupljine

–     Pregledi manjih i površinskih organa

–     Pedijatrija (pregled glave i kukova novorođenčadi)

–     Pregled lokomotornog sustava

–     Urologija (uključujući i prostatu)

–     Pregledi krvnih žila glave, vrata i periferije

–     Za biopsije tkiva i organa