Philips ClearVue 550 Ultrasound System

ClearVue550_1Vaši pacijenti očekuju najbolje. Philips ClearVue serija ultrazvučnih uređaja vam to i omogućuje.

Već  prvi pogled na Philips ClearVue 550 ultrazvučni uređaj neće vas ostaviti ravnodušnim. Ispod elegantnih, profinjenih linija vrhunskog uređaja krije se moćan novi Philips sustav za stvaranje slike. Multifunkcionalni  Philips ClearVue 550 s Active Array tehnologijom nudi vrhunsku kvalitetu slike i mnoštvo sofisticiranih algoritama i jednostavnih funkcija koje olakšavaju i ubrzavaju pregled pacijenata.

Korištenjem nove Active Array tehnologije proizvodnje slike elektronski dijelovi zaduženi za proizvodnju slike premješteni su u sondu što omogućuje superiorne performanse uređaja. Digital Broadband Beamforming tehnologija omogućuje korištenje širokog ultrazvučnog spektra u cilju dobijanja što više informacija o pregledavanom tkivu.  U isto vrijeme, veličina platforme je smanjena što povećava mobilnost i modularnost sustava te jednostavnost korištenja.

 Stvorite vrhunske 2D i Doppler slike samo jednim pritiskom na iSCAN gumb u kombinaciji sa SmartExam protokolima. Iskoristite ekskluzivne SonoCT i XRES algoritme za do sada neviđenu kvalitetu slike kako bi svojim pacijentima omogućili najbolje. Također, Panoramic view omogućuje spajanje dobivenih slika kako bi dobili kompletnu sliku o pregledanome organu.

ClearVue550_4

Zakretni 17“ monitor na pokretnom držaču omogućuje izrazitu fleksibilnost prilikom izvođenja pregleda. Obzirom na kompaktnost (ClearVue 550 je 31% manji i kompaktniji u odnosu na druge uređaje istog cjenovnog razreda) uređaj je vrlo pogodan za korištenje u bolničkim sobama i manjim prostorima. Također, Philips ClearVue 550 je energetski vrlo učinkovit – smanjena je potrošnja električne energije i zagrijavanje uređaja i sonde.

Philips ClearVue 550 ima vrlo široki spektar uporabe: prilikom pregleda trbušne šupljine, manjih  i površinskih organa, u pedijatriji, urologiji, ginekologiji i porodništvu; prilikom pregleda lokomotornog sustava i krvnih žila (uključujući i glavu i vrat – transkranijski Doppler) te u kardiologiji.