Philips HD7 Ultrasound System

HD7_3Philips HD7 XE ultrazvučni sustav dizajniran je kako bi vam pomogao, bez obzira da li ste u bolnici, klinici ili radite u privatnoj praksi. Odlikuju ga Philips napredna rješenja, beskompromisna kvaliteta slike te intuitivno sučelje što ga čini najboljim uređajem u klasi.

Philips HD7 XE opremljen je raznim opcijama i algoritmima koji su također dostupni i na naprednijim Philips ultrazvučnim uređajima što čini ovaj ultrazvuk savršenim za sve vaše potrebe. Konfigurirajte ga prema svojim potrebama, birajući opcije koje vam najviše odgovaraju.

Kao i svi Philips ultrazvučni sistemi, HD 7 XE je opremljen širokopojasnim digitalnim stvaranjem signala, što je garancija za vrhunsku kvalitetu slike. Također, dodani su i napredni algoritmi poput tehnologije pulsne inverzije (Pulse Inversion technology) za smanjenje artefakata i vrhunsku rezoluciju slike, te SonoCT i XRES algoritmi za smanjenje šuma što čini odličnu sliku još boljom. Rezultat je najbolji ultrazvučni uređaj u klasi.

Mnogi napredne tehnološke inovacije implementirane su u ovaj uređaj:

–      iSCAN optimizacija pritiskom na samo jedan gumb pomaže vam kako bi dobili najbolju sliku u svim situacijama kontinuirano namještajući parametre snimanja. Na taj način umanjuju se razlike između iskusnih i manje iskusnih liječnika te se višestruko ubrzava rad s uređajem.

–     Pomičan stalak monitora pomaže tijekom rada u manjim prostorima, dopuštajući vam da zauzmete najbolji položaj prilikom izvođenja pregleda.

–     High Q analiza automatski prati Doppler valove u stvarnom vremenu za izrazito točne i brze rezultate.

–    DICOM protokol spajanja na bolnički sustav omogućuje lako snimanje i arhiviranje podataka. Također, podatke je moguće spremiti i na prijenosni USB medij.

–    QLAB kvantifikacijski softver omogućuje vam pregled podataka i postavljanje dijagnoze na PC računalu i nakon izvršenog pregleda, što bitno ubrzava rad s uređajem, povećava konkuretnost i kvalitetu usluge te štedi vrijeme.

HD7_2

Philips HD7 XE ultrazvučni sustav koristi se u raznim granama medicine:

–     Prilikom općih pregleda trbušne šupljine, manjih i površinskih organa

–     U pedijatriji i neonatologiji

–     Tijekom pregleda lokomotornog sustava

–     U urologiji (i za pregled prostate)

–     U ginekologiji, porodništvu i tijekom medicinski potpomognutih oplodnji

–     U vaskularnoj medicini (cerebrovaskularna, tijekom vaskularnih operacijskih zahvata, periferni pregledi)

–     Za transkranijalni Doppler

–     U kardiologiji djece i odraslih osoba te prilikom izvođenja Stress Echo testova

Široki raspon sektorskih, linearnih i konveksnih sondi daje ovom ultrazvučnom sustavu mogućnost korištenja od osnovnih rutinskih do specijalističkih pregleda, uključujući Stress Echo test, transezofagijsku ehokardiografiju (TEE) i preglede s korištenjem kontrasta.

HD7_5