Q-Station analiza – General imaging

Softver Q-Station ubrzava Vaš rad, omogućava naprednu analizu i kvantifikaciju. Q-Station kombinira spektar mogućnosti s podacima koje zabilježi ultrazvučni aparat i dostupni su Vam za analizu na Vašem osobnom računalu. Q-station je dizajniran prema Vašim savkodnevnim potrebama.

Q-stanica je baza Vašeg protokola rada – Uz Q-Station možete upravljati i pregledati nalaze bolesnika i izraditi izvješća. Također možete preuzeti podatke iz lokalnih baza podataka, CD/DVD/USB diskova i PACS-a. Također vam omogućuje kopiranje, premještanje i spajanje studija, kao i izvješća e-poštom. Q-station omogućuje naprednu vizualizaciju i kvantifikaciju s dostupnim, besprijekorno integriranim Q-aplikacijama.

Integrirani alati Q-Assistant i Q-Setups olakšavaju konfiguriranje- Koristite Q-Assistant za konfiguriranje opcija, medija, veza i sigurnosnih kopija. Alat Q-Setups omogućuje konfiguraciju i prilagodbu paketa za mjerenje i analizu te uključuje alate za mapiranje ultrazvučnih mjerenja koja nisu Philips.

Alati za procjenu anatomije i pomoć u pronalaženju odgovora – Pregledajte i izmijenite mjerenja napravljena na ultrazvučnom aparatu i izvršite nova mjerenja i izračune pomoću predložaka. Spremite mjerenja i izračune u izvješće. Izradite personalizirana mjerenja te mapirajte DICOM SR mjerenja s ultrazvučnim sustavima treće strane.