Q-Station analiza – Kardiologija

Q-Station je svestrani cjenovno vrlo dostupan programski paket za upravljanje i analizu podataka koji je namijen privatnim praksama, klinikama i malim bolnicama.

Softver Q-Station ubrzava Vaš rad, omogućava naprednu analizu i kvantifikaciju. Q-Station kombinira spektar mogućnosti s podacima koje zabilježi ultrazvučni aparat i dostupni su Vam za analizu na Vašem osobnom računalu. Q-station je dizajniran prema Vašim savkodnevnim potrebama.

Integrirani alati Q-Assistant i Q-Setups olakšavaju konfiguriranje- Koristite Q-Assistant za konfiguriranje opcija, medija, veza i sigurnosnih kopija. Alat Q-Setups omogućuje konfiguraciju i prilagodbu paketa za mjerenje i analizu te uključuje alate za mapiranje ultrazvučnih mjerenja koja nisu Philips.

Napredna 3D vizualizacija – Jednostavno vizualizirajte ultrazvučne podatke o volumenu pomoću ugrađenih QLAB aplikacija. Prikaz neograničene perspektive i planova iz 3D skupova podataka, uključujući anatomiju mitralnog zaliska. Spremite obrađene i renderirane prikaze i izvezite podatke u PACS. Jednostavna i dosljedna kvantifikacija kardijalnih struktura, analiza kontrastnih podataka, procjena tkiva dojke, polu-automatizirani alat za fetalno srce- to su samo neke od mogućnosti Q-Stationa.