QLAB analiza u opstetriciji i ginekologiji

QLAB je napredni programski paket kliničkih alata koji svojom jednostavnošću korištenja omogućavaju brze, konzistentne i djeljive rezultate analize.

Žensko zdravlje GI3DQ za napredno gledanje i kvantifikaciju – GI3DQ alati podržavaju pregled i kvantifikaciju 3D skupova podataka. QLAB omogućuje pregled, obrezivanje, zakretanje, pristup, korištenje svih kontrola oblika i mjerenja na 3D ultrazvučnim skupovima podataka.

Regija interesa (ROI) povećava konzistentnost mjerenja

Kvalifikacijski dodatak Region of Interest (ROI) povećava dosljednost i pouzdanost akustičnih mjerenja, istodobno smanjujući napore potrebne za uspješno provođenje analize ROI. Osim toga, ROI plug-in može smanjiti vrijeme potrebno za analizu podataka iz sadržaja slike. ROI plug-in usmjeren je na dobivanje kvalitetnih rezultata.

Intima Media Thickness (IMT) za dosljedna mjerenja – Zadebljanje arterijalnih zidova ima snažnu prognostičku vrijednost za kardiovaskularne događaje, osobito moždani udar i miokardijalni infarkt. Intima Media Thickness (IMT) omogućuje prikladnu stratifikaciju pacijenata koji su izloženi riziku od kardiovaskularnih bolesti te se pokazao kao dobar marker za učinkovitost anti-aterogenih lijekova. QLAB-ov IMT mjerni dodatak dizajniran je kako bi se povećala dosljednost i pouzdanost IMT mjerenja, smanjio napor potreban za uspješno provođenje IMT mjerenja i minimiziralo vrijeme potrebno za dovršenje IMT pregleda.